Ще продължа делото на Алексей - заяви съпругата на убития от

...
Ще продължа делото на Алексей - заяви съпругата на убития от
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: Навални е мъртъв, да живее Навални!

" Ще продължа делото на Алексей " - заяви съпругата на убития от Путин и режима му съветски опозиционер Алексей Навални. И прикани:  " Моля ви да споделим яростта - яростта, злобата и ненавистта към оня, който посмя да убие бъдещето ни. "

И през днешния ден околните на Навални, както целият свят, не получиха информация от режима - какво се е случило. Как по този начин здравият до през вчерашния ден мъж се оказа мъртъв внезапно.

Но пък Тръмп откри за удачно да показа лични мисли:

На политико-криминалния фронт у нас - нищо ново. Въпреки цялата гласност, арбитър Цариградска получава закани.

А институциите, някогашни и сегашни, си трансферират Нотариуса.

В БФС се обрисува забавно на идния конгрес. И пренаселено...

Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР